Gezondheidscentrum Helmersstraat is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur. Op maandag en woensdag van 17.00 tot 20.00 uur is er avondspreekuur, alleen op afspraak.


Het reguliere spreekuur
De spreekuren zijn uitsluitend op afspraak, op maandag t/m vrijdag van 8.30 – 11.40 en van 14.00 – 16.00 uur.


Het avondspreekuur
In ons centrum hebben we avondspreekuur op maandag- en woensdagavond. Het avondspreekuur wordt gehouden door één of twee huisartsen en een doktersassistent. Er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak. Dit geldt zowel voor de huisarts als bij verrichtingen van de assistent.

Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat u bij het avondspreekuur zo binnen komt lopen. Voor spoedgevallen kunt u dan niet terecht, bel hiervoor het spoednummer van de Huisartsenpost.


Terugbelspreekuur
Er is iedere werkdag een telefonisch terugbelspreekuur. U kunt zich voor 11.00 uur in de ochtend daarvoor opgeven bij de doktersassistent.
Voor het maken van een afspraak of voor het terugbelspreekuur kunt u bellen met 020 – 683 85 83.


Huisbezoek
Als u van mening bent dat u niet in staat bent het spreekuur van de huisartsen te bezoeken maar wel een huisarts nodig heeft, kunt u via de doktersassistenten een huisbezoek aanvragen: telefoon 020 – 683 85 83. Bel voor het aanvragen van een huisbezoek voor 11.00 uur!

De assistent beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of en wanneer een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.