Eén van onze huisartsen, Kristel van der Winden, gaat verhuizen en daarom ons team verlaten. Maandag 5 december is haar laatste werkdag bij ons centrum. Zij is de komende periode nog aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

De afgelopen periode zijn we op zoek gegaan naar een goede opvolger voor haar praktijk. Wij hebben deze gevonden in Maaike van Rooden. Zij start op 1 december. Haar werkdagen worden maandag (middag en avond), woensdagochtend, donderdag en vrijdag.

Van 1 tot en met 5 december zijn beide huisartsen aanwezig in het centrum. Zodoende kunnen zij samen de overdracht van de patiëntenzorg regelen. Na 5 december neemt Maaike de praktijk volledig over van Kristel.

De twee huisartsen hebben ook persoonlijk een bericht aan hun (aanstaande) patiënten geschreven. De komst van de nieuwe huisarts is doorgevoerd in onze vernieuwde praktijkfolder.